maandag 29 juli 2024

Boontje komt om zijn loontje

Weer een evenement waar ik nauwelijks naar kijk. Joden met kinderbloed aan de handen en zelfs een veroordeelde pedofiel (Steven v.d. V.) mogen meedoen. Het kan allemaal.
De bespottelijk overdreven aandacht voor de RTLHBTI+ wereld begint ziekelijk te worden. Een levensbedreigend virus uit het woke laboratorium. Het christelijk geloof belachelijk maken hoort daar ook bij, omdat in de Bijbel iets staat dat hen niet zint.
Ik vind de stroming zich steeds meer ontwikkelen als een nare maatschappelijke tumor. En wat doet men met tumoren? Juist! De beweging schreeuwt erom aangepakt te worden. En dan maar klagen over homofobie enz. Dat is toch iets wat zij zelf over zich afroepen. Maar ach, het is tegenwoordig ook de opmaat om eerst zelf uitdagend gedrag te vertonen en anderen iets door de strot willen duwen. Als daarop gereageerd word, dan heet het plots een agressief en gevaarlijk Rusland, de terreur van Hamas en antisemitisme, homofobie, vreemdelingenhaat enz. Welnu, voor mij is dat niet zo. Het is gewoon Boontje komt om zijn loontje. De OS zullen net zoals het 'Songfestival' devalueren tot een bijeenkomst van woke idioten.