maandag 15 juli 2024

Liegen en bedriegen

Dor het verstrekken van onjuist en/of onvolledig nieuws wordt de brave burger Schaap door de overheden op het verkeerde been gezet. Afgezien daarvan is er ook erg veel suggestief nieuws. Zoals : "De Russen rukken op naar West-Europa!" Dat soort uitingen zijn bedoeld om een eventuele oorlog tegen Rusland bij het volk op te warmen. Het oostelijk deel van Oekraïne is altijd al Russisch georiënteerd geweest. Dat gevoel probeert Oekraïne sinds 2014 uit de bevolking aldaar weg te bombarderen. De situatie daar is vergelijkbaar met die van het voormalig Joegoslavië toen het uiteengevallen was. Toen moest de nieuwe situatie zich nog vormgeven.
Na de moordaanslag op Trump, vragen velen zich af waarom er vanuit de Amerikaanse overheid zoveel gezwegen wordt over het voorval. Men vraagt zich ook af waarom de beveiliging eerst niet wilde ingaan op waarschuwingen van bezoekers, die de dader het dak zagen opgaan. Veel opnames van aanwezigen worden van de sociale media verwijderd.
In het algemeen vraag ik me af, in hoeverre iemand als Trump echt beschermd wordt door overheidsorganisaties als de FBI en de CIA. Van die organisaties is inmiddels gebleken (via hoorzittingen en onderzoeken) dat zij voor (en/of met) de Democraten (samen) te werken.
Rond de genocide in Gaza wordt ook veel gelogen en bedrogen. De Israëli's worden daar telkens weer op betrapt. Om een Palestijn te doden worden tientallen burgers waaronder ook kinderen weggebombardeerd. Het uitmoorden van Palestijnen door de Joden met hulp van Amerika en Engeland gaat dus gewoon door. Hopelijk heeft de aanslag op Trump bepaalde Israëlische honden wakker gemaakt. De genocide moet gestopt worden.
Over de penibele positie van Ursula von der Leyen hoor of lees ik hier ook niets. Ze is aangeklaagd wegens fraude en corruptie.
Evenmin over de ontwikkelingen in Afrika, waar de westerse aanwezigheid als ongewenst beschouwd wordt. Amerikaanse en Franse bases worden gesloten. Rusland en China worden als betere partijen beschouwd.