zaterdag 6 juli 2024

Als blijk van dank

De campingeigenaar organiseert vanwege het EK gezellige avondjes, met een groot scherm waarop de wedstrijden getoond worden. De gasten krijgen koffie, fris of bier (natuurlijk), maar ook een braadworst. Kortom, dat alles gratis.
Gisteren werd mij door een gast gevraagd of ik een fietspomp heb. Die heb ik wel, maar dat is zo'n onhandig klein ding dat op mijn fiets zit. Als versiering denk ik, want hij doet het niet opperbest. Ik heb er wel een keer mijn band opgepompt. Maar dat was een rotklusje.
Uiteindelijk heeft de beheerder een compressor ingezet, want ene fietspomp was er niet. Dat was voor ons een mooie tip. Als blijk van dank voor de gastvrijheid en leuke avonden, hebben wij voor hem een fietspomp gekocht. Op de houten voet hebben we een woord van dank geschreven. Meneer vond het een zeer origineel cadeau. En de gasten met fietsen zullen er ook blij mee zijn.
Het sanitair hier is ronduit geweldig. Heel erg schoon en mooi met twee douchecellen en twee toiletten en drie wastafels aan elke kant (Dames en Heren. Andere genders moeten maar het bos in 😆).