zaterdag 28 augustus 2021

Michael Moore liegt

 Moore is een aanhanger van Joe Biden, dus Democraat. Hij staat bekend als een links activist. Onlangs stak Moore de loftrompet uit over de manier waarop Joe Biden de Amerikaanse militairen en hun Afghaanse helpers evacueert. Hij schreef gister o.a. :

".....en hij (Biden) voerde private onderhandelingen met de Taliban om de veiligheid van elke Amerikaanse en Afghaanse vluchteling zo goed mogelijk te beveiligen. Het resultaat? Geen enkele Amerikaan of Afghaan, die Amerika hielp, is gedood door de Taliban. Niet één vliegtuig neergeschoten. En ondanks de ISIS-K-zelfmoordaanslagen, is Biden niet gezwicht en heeft hij zich niet teruggetrokken, niet teruggetrokken! Hij heeft zijn evacuatieplan met behulp van de Taliban vooruit gesmeed. Met hulp van de Taliban! Biden is een genie om dit voor elkaar te hebben gekregen...."

Het merendeel van de Amerikanen denkt daar anders over en heeft meer weet van feiten. Michael Moore moet toch eens ook even naar andere nieuwszenders kijken. Dan hoort ie ook hoe laconiek zijn president reageert op de dood van de US militairen. Moore geeft wel aan hoe er met nieuws gemanipuleerd wordt en dat hij daar zelf deel van uit maakt.