woensdag 18 augustus 2021

Feminisme

In Afghanistan is de Taliban druk doende de Sharia weer in te voeren. Er wordt door een Taliban-lid weliswaar gezegd, dat men maatschappelijk weinig zal veranderen en geen wraak zal nemen, maar het zijn nog steeds Taliban terroristen die spreken. De Taliban bestaat uit allerlei groeperingen. Dus zo'n uitspraak van een enkeling of groep zegt helemaal niets.
Helaas gebruiken veel politici die leugens als reden om hun handen van Afghanistan af te trekken. Dezelfde handen die zo gretig de Afghanen beetpakten om hen te beschermen tegen die vreselijke, mensonterende Taliban. Het feit dat de meisjes en vrouwen weer in hun oude Sharia positie worden gedrukt en misbruikt en gestraft worden met steniging is plots geen probleem. Dat zijn maar de stemmen van de slachtoffers zelf. Dankzij de belofte van de Taliban. In het Westen is het nog steeds doodstil. Er zijn geen demonstraties van vrouwen, die het voor hun Afghaanse seksegenoten opnemen.
Nee, die klagen liever over hun aanwezigheid bij een voetbalwedstrijd. Want daar worden ze als tweederangsburgers behandeld. O,o,o, wat erg! Tijd om te demonstreren dames!
Nu nog even het gekissebis en gestotter van de beide Ankies, die verantwoordelijk zijn voor de chaos in Afghanistan. Wat een afgrijslijke reacties hebben die twee, die duidelijk langs elkaar heen 'werken'! Komen deze twee ministers straks ook voor het tribunaal?