woensdag 20 juni 2018

Wachten op PostNL

Vandaag zou tussen 12.30 en 14.45 een pakje afgeleverd worden. Maar dat is niet gebeurd. Ik blijf er speciaal voor thuis. Ik ben met pensioen, dus zo'n ramp is het niet. Toch wel vervelend, want ik kan geen andere plannen maken.
Ik heb al twee keer eerder voor joker zitten wachten op PostNL. Ik zag beide keren via Track & Trace, dat het spul al afgeleverd was. Dus ging ik op onderzoek uit. Wat bleek? De postduiven hadden in beide gevallen het pakket achter in de tuin neergelegd. Zonder aan te bellen of zo. Eikels.
Ik verveel me niet hoor. Voor de verandering kijk ik naar een volledige wk wedstrijd. Dit keer Marokko tegen Portugal. De Marokkanen spelen verdomd goed, zeg. Helaas(?) hebben de Portugezen Ronaldo en de scheidsrechter mee. De man in het geel houdt opvallend  vaak de kaarten in zijn zak bij Portugese overtredingen. Marokko is duidelijk de betere ploeg. Ik hoop dat ze minstens gelijk maken en het liefst dat ze winnen. Een overwinning tegen 12 man geeft nog meer glans. Hup Marokko!!
Ik krijg nu een bericht dat het pakket morgen bezorgd zal worden. Rond dezelfde tijd. Weer een middagje wachten, want ik kan het afleveradres niet veranderen. Zucht. Ik ga Fenna uitlaten.