woensdag 20 juni 2018

Avonturiers de boot in

Er was weer eens ophef over een boot met 'vluchtelingen' of zoals de liefhebber hen liever noemt 'mensen', die ergens voor de Italiaanse kust dobbert. Veel ach en wee natuurlijk, want dat is standaard. Maar de Italianen zijn de stroom gelukszoekers meer dan zat. De boot wordt naar Spanje gedirigeerd. Maar de 'Spanjolen' zien al dat volk ook niet zitten. Wie de beelden van de opvarenden heeft gezien, weet dat het om Afrikaanse jongelui gaat. Niks geen vluchtelingen, maar gewone avonturiers die op goed geluk naar Europa zijn vertrokken. Ze zagen er stuk voor stuk goed gekleed en doorvoed uit. Ze willen liever niet hun eigen vaderland opbouwen of ervoor vechten.
Zo zachtjes aan begint de politiek ook wat bij te draaien. De EU wil de stroom Europa-gangers buiten de grenzen (! net zoals o.a Hongarije dat wil) opvangen en daar een schifting aanbrengen, om zo de echte vluchtelingen te kunnen onderscheiden van de rest, waaronder echte migranten, gelukszoekers en criminelen.
Meer dan 80% van de illegalen blijft hier rondhangen. Dat gebeurt al decennia lang. Logisch, want alles ligt hier voor het grijpen; geld, goederen, woningen (desnoods gekraakt) en zelfs meisjes / vrouwen.
Een dwaze meneer van Groen Links (natuurlijk) heeft medelijden met illegalen in onze gevangenissen. Hij gelooft al hun zielige verhalen, terwijl ze uitgezet worden vanwege het vernietigen van identiteitsdocumenten, het vertellen van leugens, plegen van oorlogsmisdaden en/of crimineel gedrag. Politici hebben geen geweten en laten te gemakkelijk tuig op ons los.
Mevrouw Merkel schijnt het normaal te vinden dat een uitgewezen immigrant een van haar landgenoten verkracht en vermoordt. Ik bedoel, het is toch zeker haar schuld? Merkel is hoofdverantwoordelijke voor de chaotische instroom en heeft niet goed op de 'vuiligheid' en verplichte uitstroom gelet. Als ik Merkel was zou ik even gaan praten met de nabestaanden. Lijkt mij wel zo fatsoenlijk. Na de aanslag op de kerstmarkt vorig jaar moest ze ook door nabestaanden gedwongen worden om haar gezicht te laten zien.