donderdag 14 juni 2018

Trupial Inn Hotel



Het mag best gezegd worden : we hebben erg genoten van ons verblijf in het Trupial Inn Hotel in Willemstad. Het is een soort park met een aantal in fraaie, vrolijke kleuren geschilderde blokken met appartementen. Er zijn ongeveer 100 appartementen beschikbaar. Eveneens op het park bevinden zich een restaurant en een zwembad. De verblijven zijn van airco met afstandbediening voorzien. In de grote ruimte staat een ruim 2 persoonsbed, met een tv aan de muur en een stoel. In die ruimte bevindt zich ook voldoende bergruimte en een bureau om aan te zitten. Er was ik een nis, waar een koelkast, een koffiezetapparaat en een magnetron stonden. Er was een grote wastafel en een badkamer met toilet en douchecel.
We hadden ervoor gekozen enkel logies te doen. Met ontbijt werd gelijk een stuk duurder, om over volledig pension maar te zwijgen. Je moet wel wat creatief zijn om in zo'n ruimte met zeer beperkte middelen je eigen eten klaar te maken. Immers, er was geen bestek noch keukengerei. Maar ja, als kampeerders was dat voor ons geen probleem. Oké, de thee had een koffiesmaakje.
De kamer werd dagelijks schoongemaakt. Daar hebben we geen klachten over. Net als de service in het algemeen, die door de receptie verleend werd. Allemaal prima in orde en erg klant vriendelijk. Het park zelf werd heel mooi onderhouden. Het was ook een echt park met veel bomen en struiken, die voor vogels en schaduw zorgden. Mocht het ervan komen, dan gaan we zeker weer voor dit hotel. We hadden slechts één klacht : de week vloog daar voorbij... Die had best een stuk langer mogen duren.