dinsdag 6 augustus 2024

Circus met veel clowns

Het Westen lijkt steeds meer op een groot circus met veel corrupte clowns. De EU begint ook af te brokkelen als eenheid. Na Hongarije is ook Italië in gesprek gegaan met China. Rusland zal ook wel door Meloni bezocht gaan worden. Beide landen zouden als voorwaarden het schrappen van de boycots en de hetzes bovenaan de lijst moeten zetten. Het Westen vreest de groei van de BRICS. Aziatische landen hebben veel belangstelling voor de BRICS. Onlangs is (olie land) Maleisië tot de BRICS toegetreden. Naar zeggen staat de US Dollar in brand.
Corrupte EP leden houden nadrukkelijk hun hand boven het hoofd van de evenzo corrupte en onlangs veroordeelde Von der Leyen. Zij willen per se oorlog, haat en nijd en zeer hoge kosten voor het levensonderhoud van de EU burgers. De andere Duitser, Scholz, is ook een trekpop van de VS. Ergens neem ik het de man niet kwalijk, want Duitsland is nog steeds bezet door de Geallieerden. Die mogen een voorbeeld nemen aan Rusland, dat de bezetting eind jaren 80 heeft beëindigd.
In Amerika wacht men met groot ongeduld op de reactie van Iran. De Yanks staan al decennia lang te popelen om samen met atoomstaat Israël Iran aan te vallen. 
Terwijl de Polynesische kankerpatiënten na de vele Franse atoombommen nog vechten voor herstel en schadeloosstelling, gaat Frankrijk een deel van de OS in Frans-Polynesië houden. Het zou niet verkeerd zijn, indien dit keer de westerse beschaving ten val zou komen. De westerse beschaving heeft nergens op de wereld de autochtone bevolking welvaart gebracht. Ze is er enkel zelf beter van geworden.