donderdag 29 augustus 2024

Slagers en hun eigen vlees

Het is natuurlijk belachelijk, dat een land als Amerika zogenaamd bemiddeld in een staakt het vuren in de genocide in Gaza. Amerika is een ordinaire medeplichtige aan de genocide. Maar met de verkiezingen in aantocht maakt Joe Biden zogenaamd een koersverandering. Vreemd is ook de anti-Palestijnse houding van iemand als Kamala Harris, die het nu plotseling opneemt voor de zwarte (?) Palestijnen of wat daar nog van over is.
De keren dat het moordlustige Israël betrapt werd op oorlogsmisdaden leidde ertoe, dat de Israëlische slager zelf onderzoek ging doen. Amerika en zijn kornuiten vonden dat prima.
Er zijn veel mensen die van mening zijn dat je een antisemiet bent als je tegen de genocide bent. Velen waren / zijn ook anti-Turks (Armenië). Dus ergens klopt dat antisemitisme wel. In mijn beleving is een antisemiet iemand die een hekel heeft aan Joden, omdat ze nare mensen zijn. Nou, dat klopt dan wel weer. Het is na WO2 een paar jaar rustig geweest, voordat de Joden weer nare dingen gingen doen. Gesteund door de VS, Engeland en de EU landen.