maandag 26 augustus 2024

Het einde van de Joodse staat?

 Naar zeggen (de Israëlische regering zwijgt erover), zijn inmiddels ruim 2 miljoen Joden uit Israël vertrokken. Definitief. De verliezen aan Israëlische kant lopen flink op, terwijl Hamas nog steeds niet is verslagen. Recent hebben de verzetsstrijders het vizier gericht op Israëlische steden. Op dit moment is Tel Aviv het doelwit. Er zijn drone opnames gemaakt door het verzet van de verblijfplaatsen van het monster Netanyahu. Zijn zoon (veilig in Amerika) is ook een doelwit geworden. Het lijkt mij een goede zaak om het Israëlisch addergebroed dat als een tumor in de Arabische wereld aanwezig is wordt verwijderd. Meer Arabische landen nemen hun banden met Israël in heroverweging en zoeken toenadering tot Iran. Laat de Arabische wereld gewoon Arabisch blijven en niet de westerse cultuur willen opleggen.
In Gaza vallen steeds meer slachtoffers onder de moordende manschappen van de bezetter Israël. Zo ook op de West Bank, waar Joodse dieven en moordenaars (ook wel Settlers genoemd) op een mensonterende manier huishouden. Recent is een bus met settlers aangevallen.
Het Arabisch verzet heeft de Joodse bevolking ernstig gewaarschuwd : "Israël is niet meer veilig." Gisteren is de luchthaven Ben Goerion aangevallen. Er brak paniek uit en het schijnt er een chaos te zijn.
De politieke houding van Nederland en andere landen die Israël en de genocide steunen, brengt de eigen nationale veiligheid in gevaar. Blijkbaar vergeet men, dat wij veel vluchtelingen uit Islamitische landen hebben opgenomen. Deze kunnen zich vanwege een hoog oplopende verontwaardiging ontpoppen als 'terroristen' en via aanslagen zich tegen ons keren.