dinsdag 20 augustus 2024

Gaza cijfers

Hier en daar zie en hoor ik in het westers nieuws het woord genocide opduiken. Vaak laat men die uitdrukking door geïnterviewden openlijk gebruiken. Presentatoren spreken nog steeds over 'oorlog' en zien Hamas nog steeds als een terreurgroep. Israël is een bezetter en Hamas een verzetsgroep. De zender Al Jazeera maakt dagelijks bekend hoe de genocide gepleegd door Israël in Gaza en op de West Bank verloopt. De trieste cijfers zijn als volgt :

GAZA

Doden     40.139 waaronder 16.430 kinderen (de uitzetting van Mikael is veel erger dan de ruim 1.100 verdwenen kinderen van de Toeslagenaffaire)
Gewond  92.700
Journalisten e.o. media medewerkers 169 (geen westerse collega die zich daar druk over maakt)
VN hulpverleners 207 (ook de VN houdt het bij praten, wetende dat de Joden tot op heden alle VN resoluties genegeerd heeft)

WEST BANK

De Joodse pogroms daar (door het Israëlisch leger en settlers) hebben tot nu toe geleid tot :

Dood         635
Gevangenen > 10.000 waarvan 60 overleden na mishandelingen
Aantal gewonden onbekend
Bekend is dat Joodse settlers daar ook kinderen mishandelen, o.m. door hun benen en/of armen te breken.

Sinds maandagochtend zijn binnen 24 uur weer 35 Palestijnen gedood.

De Amerikaanse politiek is erop gericht de Joden hun genocide te laten afronden door de besprekingen te traineren. De wapenstroom naar de Joodse moordenaars blijf top gang. Het is enkel te wijten aan de steun van Westerse landen, dat de genocide gewoon doorgaat. Anthony Blinken heeft het tijdens persconferenties flink te verduren vanwege zijn leugens. Amerika c.s. baden zich in Palestijns bloed. Hitler is gereïncarneerd inclusief zijn ideeën. Het nazisme krijgt alle kans tegen de mensheid.