woensdag 28 augustus 2024

Een vrije dag verdiend!

Even wat anders. Nu Zelensky aan de verliezende hand is en bang is dat Oekraïne in Russische handen zal vallen, heeft hij Amerika zijn vredesvoorstel overhandigd. Ik weet niet in hoeverre de Russen daarmee akkoord zullen gaan. Immers, eerder heeft Zelensky i.c. Amerika Russische vredesvoorstellen en een van Zelensky (speciale missie van Boris Johnson) afgewezen. Reden voor Poetin om te zeggen, dat nu Rusland de vredesvoorwaarden zal bepalen. Logisch, vooral omdat Rusland de overwinnaar kan worden.
Zelf ben ik ook een winnaar. De klussenlijst is af en ik houd nog een anderhalve dag over! Ach, het was weer een project van mij, dat binnen de geplande
tijd opgeleverd wordt. Dit keer ga ik niet over het budget en wist ik ook niet hoe hoog dat was.
Ik stond vanmorgen al vroeg op de steiger om het beitsen van de klosjes af te ronden. De temperatuur was toen vrij koel het was droog en er was geen wind.
Daarna ben ik plinten gaan zagen. Dat is vrij gemakkelijk met zo'n zaagmachine, die ook in verstek kan zagen. Vrij gemakkelijk als je de boel goed opmeet. Tegenwoordig ga ik na drie keer meten alsnog in de fout! 😆 Hoe dan ook, ook het klusjes van de plinten mag ik als geslaagd beschouwen.
Tegen het middaguur was die klus ook geklaard. Vanmiddag ga ik het een en ander opruimen. Met name in de garage. Het lijkt wel alsof daar iemand flink tekeer gegaan is met allerlei gereedschap. Daarna ben ik de rest van de week vrij. Denk ik.