zaterdag 24 augustus 2024

Van het oostfront

Vanwege de enorme successen van het Oekraïens leger in Koersk, heeft de NAVO uit voorzorg troepen richting Rusland gestuurd. 😟 Onzin natuurlijk! Het Oekraïens leger wordt weggejaagd en weggevaagd uit Koersk, tot grote schrik van het oorlogszuchtige Amerika aka NAVO dat blijft hangen in de Koude Oorlog fobie als zou Rusland heel Europa willen veroveren. Dus is er een paniekreactie van Amerika, met de bedoeling de hetze tegen Rusland levend te houden.
De Russen hebben tientallen depots met westers oorlogsmaterieel vernietigd inclusief commandocentra van het Oekraïens - Amerikaans /Navo leger. Op het slagveld zijn met name Abrams tanks en Himars installaties het slachtoffer geworden van Russische aanvallen.
De NAVO maakt geen kans tegen de Russen. De Russen zullen voor hun eigen land opkomen. De militairen van de NAVO doen dat voor Joe Biden en Mark Rutte. Naar zeggen heeft Zelensky Oekraïne verkocht aan Amerika, dat nu wil acteren alsof het eigen VS grondgebied wordt aangevallen. Hopelijk gaat het corrupte Oekraïne snel op de knieën, anders moeten de westerse belastingbetalers nog miljarden meer ophoesten