zondag 18 augustus 2024

Dom volk

Als een Afrikaan iets steelt (wat nauwelijks voorkomt), dan mag je daar niets van zeggen. Doe je dat wel, dan zijn er altijd wel weer woke figuren die je opmerking als racisme of discriminatie zullen bestempelen. Wie ene blik werpt in onze gevangenissen, zal als woke iemand ook spreken van racisme en/of discriminatie.
Dat rare woke gedoe gebeurt ook nu de Joden de Palestijnen afslachten. Wie daar wat van zegt is volgens het woke vee een antisemiet. Aan alles wordt een draai gegeven. Wie voor vrede in Oekraïne is, is een Rus. Wie voor de genocide is, is een beschaafd christen. Wie kritisch is en/of met feiten komt aanzetten, die eerdere beweringen onderuit halen, is een complotdenker of een wappie.
Nu steeds meer feiten aan het licht komen, blijkt dat een zeer groot deel van de politici en hun volgers domme, volgzame onnadenkend volk is. Ze denken hun gelijk te kunnen halen door anderen uit te schakelen. Een typisch trekje dat voorkomt in een dictatuur; men wordt liever niet geconfronteerd met de waarheid en/of hun eigen domheid en huichelarij.