vrijdag 30 augustus 2024

De laatste vakantiedag

Voor ons natuurlijk niet. We hebben immers altijd vakantie. 😁Tenminste, dat is het gevoel als je niet naar werk hoeft om aan allerlei verplichtingen te moeten voldoen. Maar ja, we zijn aan handen en voeten geboeid vanwege geld. Voor je het beseft zit je vast aan verplichtingen. Van sollicitatie- en/of meldingsplicht tot aan de opkomstplicht bij een werkgever. En dan de rest nog, zoals rekeningen betalen.
Vandaag gaan we weer naar ons huisje. Sonja is vanmorgen al vertrokken, want de Koffietafel wacht. Ze is dit keer met de auto gegaan. Vorige week kwam ze, ook vanwege de Koffietafel, op haar Stella. Op nog geen kilometer van hier kreeg ze toen een flinke hoosbui over haar heen uitgestort. Misschien is het vanmiddag als ik op haar fiets terugrijd mijn beurt.
We hebben vanmorgen de auto volgegooid met onze bagage. Ik hoef op de fiets alleen mijn laptopje mee te nemen. Maar ik wacht totdat de bewoners teruggekeerd zijn van hun vakantie. Ik heb als deadline 15.30 uur staan. Ze zouden rond 15.00 uur terug zijn. Maar misschien heeft de vlucht vertraging of komen ze in files terecht. Het is immers voor velen de laatste vakantiedag. Ik zit of lig niet op de bank te wachten. Er is hier nog best wel een en ander te doen.