dinsdag 27 augustus 2024

In de val

Wie een beetje z'n algemene ontwikkeling bijhoudt, zal met z'n kennis geen enkele moeite hebben om anderen uit hun dromen te helpen. Het is erg opvallend geworden dat veel presentatoren en presentatrices enkel zitten te papegaaien. Hetzij via hun oortje dan wel op grond van hun eigen beperkte kennis van zaken. Hen wordt steeds vaker de oren gewassen, wat soms ook leidt tot een ontslag.
Soms neemt een presentator zelf ontslag, omdat z'n mond gesnoerd wordt door z'n werkgever. Candace Owens is een zeer verstandige en slimme vrouw. Ik luister graag naar haar. In dit interview blijft de blanke presentatrice maar doorzagen over racisme en huidskleur. Helaas is de presentatrice niet zo deskundig als haar gesprekspartner Owen. Owen zegt o.a. dat kleur niet belangrijk is, maar deskundigheid prevaleert. Ze heeft in dat geval ook een mening over Obama.
Let ook op de drammerige presentatrice, die graag zichzelf hoort met haar bekrompen mening en gebrek aan deskundigheid om een gesprek te leiden. Ze vult graag de visie van niet-blanken in. Zo zijn er velen die met open ogen en gebrek aan kennis en kunde in de val lopen.