vrijdag 9 augustus 2024

Befehl ist Befehl!

Net als de corrupte clown Zelensky is ook het joods monster Netanyahu bezig om zijn eigen mensen op te offeren voor zijn eigen ideeën. Mocht het tot een uitbarsting komen (wat ik zeker niet hoop), dan hoop ik maar dat de Joodse bezetters uit Palestina weggejaagd worden. Laat ze maar naar Amerika en Duitsland vluchten.
Men blijft maar zeuren over 7 oktober. Wat er in de 75 jaar daarvoor allemaal gebeurde, laat men graag achterwege. De dagelijks wreedheden jegens Palestijnen, de eerdere massamoorden van Joodse kant op Palestijnen en het structureel negeren van VN resoluties spelen voor de supporters van de genocide geen enkele rol.
Het is goed te zien, dat een westers land (Noorwegen) zich tegen de genocide keert. Zoiets maakt de Joden woest. Dat typeert hoe ze zijn. Het liefst zouden ze Noorwegen willen bombarderen. Noorwegen heeft meer lef dan de EU en Amerika samen.
Let wel, iedereen moet in Israël in militaire dienst. Iedereen heeft zich schuldig gemaakt aan de wreedheden vanwege het joods "Befehl ist Befehl". Dus ook Israëlische sportlui. Ze zouden geboycot moeten worden. Als al meer dan 75 jaar wreedheden begaan worden (niet alleen door Zionisten!), vraag ik me af of er nog wel een goede Jood bestaat.