maandag 8 juli 2024

Terug naar normaal

Vandaag begin ik weer aan mijn dagelijkse routine. Dus dat wordt weer klussen in de loods. Het wordt een mooie week met veel zon. Er liggen een paar cv ketels te wachten om gedemonteerd te worden en dan zal er ook nog wel e.e.a. opgeruimd moeten worden.
's Middags ga ik dan wat prutsen aan en in de caravan. Ik heb de afgelopen dagen weer een lijstje gemaakt. Geen grote spannende activiteiten, maar eerder een verfijning en wat make-up zaken. Er zit nog een zachte plek in de vloer. Die ga ik opvullen met een (hard)schuim. Gelukkig is het slechts één plek, want ik moet ervoor onder de hut gaan liggen en ervoor zorgen dat ik geen zooi (boren en spuiten) op me krijg. En helemaal niet in mijn oog!😆 Ik wil een houten plaatje waar het gastankje op staat vervangen door een trespa exemplaar. Dat scheelt later weer onderhoud. De caravan moet ook nog van binnen schoongemaakt worden.
Over de gekochte zonneschermen voor de ramen zijn we tevreden. Toch gaat Sonja er peesband opzetten, omdat ze dan nog gemakkelijker te plaatsen en te verwijderen zullen zijn. Ze worden nu met lange elastieken bandjes vastgezet. Daarvoor moet het raam geopend zijn. Voor het verwijderen van de schermen moet dat ook. Met een peesband op het doek hoeft dat niet meer.
In de straat zag ik een gare luifel. Maar ik zeg er maar niets van, want ik heb het druk.