donderdag 11 juli 2024

Het is volbracht!

Vandaag heb ik de schutting kunnen afmaken. Ik heb hem definitief vastgezet met de bekende vlechtschermsteuntjes. Het zijn weliswaar geen gevlochten schermen, maar ach weten die steuntjes veel.
Ik heb alle drie panelen stuk voor stuk los gehad om de steuntjes te bevestigen en samen met Sonja weer te monteren. De twee restanten van de panelen die te groot waren, heb ik tegen de muur van het schuurtje gemonteerd. Als een geheel. Het zou zonde zijn om ze uit elkaar te halen en weg te gooien. Ik moest wel de wandcontactdoos verwijderen en ik heb maar gelijk een nieuwe gemonteerd. Daarna ben ik de rommel gaan opruimen.
Het geheel oogt nu veel ruimer. Omdat ik het kleinste paneel wat schuin afgezaagd heb, ga ik daar nog een afwerklat inzetten. We hebben na wat brainstormen besloten er geen dakje op te maken. Achteraf gezien een goed besluit, want het zou het erfje weer wat kleiner doen ogen. Ik moet nog wel een ritje naar de Milieustraat maken om me te ontdoen van wat grof afval. Ik ben blij dat het erop zit. Morgen weer naar de loods en misschien de Koffietafel.