dinsdag 2 juli 2024

Gekke programma's

Natuurlijk komen ook zenders als MTV en TLC aan bod als we tv kijken. Ik bedoel : ik verbaas me graag vanwege het gedrag van mensen. Zoals bijvoorbeeld de series waarin dekhengsten en sletten met elkaar samen zijn; ex on the beach. Of waarin veel bedriegers met meer dan een account via het internet anderen bedriegen; Catfish. Mensen met meer dan 1 account die verschillende namen gebruiken zijn so wie so onbetrouwbaar.
Helemaal gek is het wanneer iemand dan naaktfoto's stuurt naar een vriend/vriendin die ie nooit gezien heeft. Al na de eerste kennismaking wordt om dergelijke foto's gevraagd. Of men begint geld te sturen vanwege een of ander zielig verhaal. Mensen willen bedot worden.
Er zijn ook mensen die met iemand uit een ander land willen trouwen. Meestal verdiepen zij zich niet in elkaars cultuur. Met alle gevolgen van dien. En oudere vrouwen die met veel jongere mannen willen trouwen.
Er zijn ook mensen die graag met een gedetineerde willen omgaan. Ze vinden het dan raar, dat zo'n ex-gedetineerde een onbetrouwbaar iemand blijkt te zijn, die van de herkregen vrijheid geniet. Of men denkt zo'n crimineel te kunnen veranderen in een trouwe, hard werkende partner.😂
Ooit was MTV een muziekzender. Tegenwoordig gaat het vooral over homo's, genders, drag queens en afwijkende seksuele denkbeelden. In dat alles schijnt meer muziek in te zitten dan in de huidige muziekwereld.