dinsdag 7 maart 2023

Zelfmoord?

De EU gaat geweld tegen vrouwen aanpakken. Het idee is nota bene ingediend door .... Nederland! Wat een huichelaars zijn deze politici toch! Of is hier sprake van zelfmoord? Nederland zelf heeft onder toezicht van Mark Rutte en Wopke Hoekstra via de Toeslagenaffaire heel veel vrouwen 'aangerand' en 'verkracht' en hen zelfs hun kinderen ontnomen. Met als uitgangspunten racisme en discriminatie, criteria die ook in het voorstel genoemd zijn.
In Nederland worden klachten van vrouwen die verkracht of aangerand zijn, nauwelijks serieus genomen. De immigratie heeft de veiligheid van de vrouw doen afnemen. Vrouwen in Nederland worden nog steeds ongelijk behandeld. Kortom, gaat de EU nu ook Nederland aanpakken? Het antwoord laat zich raden : nee.
Het voorstel is met name bedoeld om Rusland weer aan te pakken. Persoonlijk vind ik de daden van Poetin minder erg dan die van Rutte en Hoekstra. De laatst genoemden doen het nota bene hun eigen volk aan. Ik zeg : verbeter de wereld, maar begin bij jezelf.