dinsdag 25 augustus 2015

Soep op de stoep -2-

Zondagavond was er weer een bijeenkomst voor de pleinbewoners. Een van hen had een grote pan groentesoep gemaakt. Eigenlijk stond er een bbq op het programma, maar omdat we die vorige week al gehouden hebben, hebben we het activiteitenprogramma even aangepast. Soep op de stoep staat voor de maand september genoteerd en dat hebben we naar voren gehaald.
Voor het komend halfjaar is een programma opgesteld, dat voor elke maand een bijeenkomst met activiteit inhoudt. Zo hebben we in de maand oktober een activiteit die met 3-oktober-hutspot wordt afgesloten. Ach ja, je moet een beetje creatief zijn.
Dit keer kregen we een beschutte plek aangeboden door een van de bewoners in haar achtertuin. Oma had een heerlijke sponscake gebakken. Die was volgens haar niet helemaal gelukt, maar dat was aan de smaak niet te merken! Het was voor haar de eerste keer dat ze zo'n cake maakte.
De extra gevulde groentesoep met stokbrood smaakte evenzo voortreffelijk. Daarna was er koffie met cake. Gelukkig heeft het aangekondigde onweer rustig afgewacht totdat we klaar waren. Het was weer reuze gezellig met extra dank aan de kok en de gastvrouw!