vrijdag 7 augustus 2015

Er zij licht!

Die van de buurvrouw was droog. Voor alle duidelijkheid : ik heb het over haar buitenlampje met sensor (foto). In die van ons stond namelijk regenwater. Bij die van de buurvrouw bleken de batterijen leeg te zijn. Ze had al een nieuw setje voor mij klaargelegd.
Eerder deze week heb ik een buitenlamp van haar gekregen met wat snoer, kroonsteentjes en een stekker. Ze vroeg mij of ik die voor haar wilde ophangen.
Vanmorgen, toen het nog niet al te warm was, ben ik aan de slag gegaan. Eerst heb ik de batterijen van het lampje vervangen. Daarna ben ik met de nieuwe buitenlamp aan de gang gegaan. Inmiddels begon de zon al aardig te prikken op mijn blote lichaamsdelen (ik had een t shirt en korte broek aan).
Alles verliep zonder problemen. Tot slot heb ik het slotgat van het tuinhek uitgeboord. Ze kon de sleutel niet meer twee keer omdraaien als ze het hek afsloot. En nu dus weer wel. De buurvrouw zelf was niet thuis. Ze vierde de verjaardag van haar kleinzoon. Na deze klusjes ben ik naar binnen gevlucht. Het was inmiddels voor mij veel te warm buiten.