woensdag 19 augustus 2015

Conform planning

Niet meer bruikbaar
Vanmorgen heb ik de aanhangwagen opgehaald. In tegenstelling tot voorgaande keren, was de wagen dit keer niet netjes ingeleverd. Er lag flink wat zand in de bak en tegen de wagen aangeplakt. Ook op de plaats van de kentekenhouder bevond zich zand, zodat de plaat er met moeite op ging. Het afdeknet was kapot. Er zat een aantal flinke gaten in. En tot slot zat in het rechter achterlicht een barst. We huren telkens dezelfde wagen en tot vandaag was hij altijd prima in orde. Maar ja, het bedrijf heeft dus ook 'gemakkelijke' klanten.
Neemt niet weg dat we geheel volgens plan alle geplande werkzaamheden hebben afgerond. Net als op werk waren we ook nu zelfs eerder klaar.
Vroeg genoeg om vanaf 15.00 uur een schutting te vervangen bij een buurtbewoonster. De oude viel bijna uit elkaar. Gelukkig hielden Robert en Carina van hun oude schutting nog zo'n vier goede panelen en evenveel goede palen over. De rest hebben we vanmorgen naar de vuilstort gebracht.
Nog bruikbaar
Twee van de nog goede panelen (er zat alleen groene aanslag op het hout) en een paal hebben we vanmiddag gebruikt om een verrotte schutting te vervangen. Die klus was samen met nog wat andere werkzaamheden tegen 17.30 uur geklaard.
Vanavond kunnen we weer met een tevreden gevoel op de bank neerploffen.