donderdag 1 augustus 2024

Vreemde verificatie

Het heeft de FBI ruim twee weken gekost, om te bevestigen dat Donald Trump echt door een kogel geraakt is. Een vreemde actie. Maar ergens ook wel weer logisch, want de FBI heeft zeer nauwe banden met de Democratische partij, waarin mensen als Hillary Clinton en Barak Obama de touwtjes in handen hebben. Ik weet niet in hoeverre de FBI het dodelijk slachtoffer en de gewonden van de moordaanslag ook onderzocht hebben. Zouden Obama en Clinton na het aanhoren van de aanslag met afgrijzen geschreeuwd hebben : "Gemist?! Hoe bedoel je gemist?!!" 😅
In ons landje deed zich een soortgelijke verificatie voor. De getuigenverklaringen van de aanval van een wolf op een kind werden ook niet geloofd. Dus kwam er een DNA onderzoek aan te pas om op basis van de resultaten het gelijk van de volwassen getuigen toe te geven. Ook weer logisch, want de wolf moet hoe dan ook beschermd worden.
De voorstanders bleven ook ontkennen dat het kind gebeten zou zijn. Het kind zou volgens politiek correcte niet-getuigen enkel 'benaderd' zijn. De ouders van het kind en de getuigen zeiden dat de wolf wel gebeten had. Maar die werden dus niet geloofd. De werkwijze van de 'officiële instanties' geeft aan hoe er gemanipuleerd wordt om het eigen gelijk overeind te houden.
Als iemand die op Guantanamo gevangen heeft gezeten een bekentenis aflegt, hecht ik daar geen enkele waarde aan. Op die Amerikaanse basis worden gevangenen slecht behandeld en gemarteld om tot bekentenissen te komen. Want ook daar moeten Amerikaanse militairen hoe dan ook scoren.