vrijdag 28 oktober 2022

Nederland

Het komt mij vreemd, zo niet gek over als ik zie hoe Nederland met haar aardgas omgaat. Het beschikt over een enorme voorraad in de grond, maar gaat reserves aanspreken. Dat is volgens mij hetzelfde als wanneer mensen van hun spaargeld zouden gaan leven in plaats van te gaan werken.
Veel immigranten zijn niet blij met Nederland, volgens een onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau. Het gaat dan vooral over gastvrijheid en discriminatie. Wat mij betreft hebben ze gelijk. Het vervelende is, dat er vanwege de politiek veel 'vuil' ons landje binnenkomt. Dat 'vuil' verpest het voor de rest. Zelfs voor mij, vanwege mijn kleurtje. Wat discriminatie betreft, dat zal altijd zo blijven. Het is in wezen de schuld van de politieke leiders, dat ons landje niet gastvrij is en discriminerende burgers heeft. De politiek discrimineert namelijk de autochtone bevolking door immigranten een voorkeursbehandeling te geven. In een gezin noemt men dat verwennen of voortrekken. Dat leidt tot maatschappelijke onrust, die vooral tegen de immigranten geuit wordt. Want de politiek wil er niet van horen en doet er dus niets mee.
Het is daarom voor de immigranten een kwestie van niet klagen maar doorzetten, een dikkere huid creëren en tot op zekere hoogte meedoen. Tot op zekere hoogte, want anders ga je ook zo'n discriminerende Nederlander worden. Vooral niet klagen, anders willen ze liever dat je teruggaat naar je eigen land. Ook al ben je hier geboren en getogen. Want dat telt dan ook niet meer. Dan telt enkel je kleurtje. Wat opsteken over de echte geschiedenis van Nederland helpt ook. Dan begrijp je de mentaliteit beter.