donderdag 20 oktober 2022

Een dashboardlampje vervangen

O, wat erg! De Russen krijgen ook militaire steun! En ik op mijn beurt steun van een Rus. Erg hè? Of mag ik tegenwoordig geen technische adviezen van een Rus meer aannemen? Word ik nu gekort op mijn AOW?  Het zal allemaal wel. Voor alle duidelijkheid : er stroomt (via Polen) nog steeds Russisch gas en olie naar het westen. Straks komt het via Turkije en Griekenland naar hier. Niet verder vertellen hoor!
Nadat ik vastliep met de demontage van het instrumentenpaneel, ben ik weer het www op gegaan. Mijn zoektocht leverde nog een videootje op. Het was er een in het Russisch. Het leuk van internet en zoeken is, dat ik ook Nederlandse woorden / zoekargumenten kan laten vertalen. Met de vertaling ga ik dan op zoek. En zie : een videootje uit Rusland. Ik zocht niet in het Russisch, maar in het Duits. De Russische video werd als alternatief in de rechter kolom van YT gepresenteerd. Prima toch?
Ik zag in die video dat ik de cover van het paneel na de verwijdering van de schroef naar me toe moet trekken. Dat is het laatste waar ik aan dacht, vanwege de constructie. Ik moest dus even in de 'Korean mode ' gaan. Ik had in gedachte ook op zoek te gaan naar Koreaanse video's. Het land waar de Matrix vandaan komt. Maar dat hoefde dus niet. YouTube bood me een Rus aan.