woensdag 5 oktober 2022

Kiezen

De meeste slachtoffers van de natuurrampen zijn de mensen die in e-cars rijden. Ze komen tijdens het file rijden stil te staan langs de weg vanwege lege accu's en het ontbreken van laadstations en/of elektriciteit.
Schapen moeten gevoederd worden en zijn dus afhankelijk van anderen. Wolven gaan op jacht. Ik ben dus een wolf, zeker geen schaap en anders een schaap in wolfs kleren.
Is de sekse aanduiding gebaseerd op fysieke kenmerken of een gevoel? Ik weet niet beter dan op grond van fysieke kenmerken.
Hugo de Jonge, de fraudeur met coronabloed aan zijn handen, bezoekt Dronten. Hier valt niet te kiezen. Of gaat men hem toch vriendelijk de hand drukken?
Autorijden is schrikwekkend duur geworden. Dus de auto laten staan? Het maakt niet uit of je rijdt of niet, want parkeren kost voor velen net zoveel.
Waarom spreekt men tegenwoordig zo vaak over ultra rechts en niet meer over ultra links? Is dat om het extreem handelen van links te verdoezelen?
Word ik lid van een gymclub voor ouderen om goedkoop te kunnen douchen of ga ik thuis onder een koude douche? Ik heb even de goedkoopste verenigingen hier opgezocht. De lokale damclub heeft slechts twee leden (denken wordt ook als maar minder gedaan) . Als ik lid zou worden, dan hoef ik als derde speler niet te spelen en kan ik enkel douchen. Doucht men wel bij denksportverenigingen? Ik bedoel het is soms flink zweten aan de borden.