zondag 24 juli 2016

Aan alles komt een eind

En, niet te vergeten, ook een nieuw begin. Ik ben afgelopen week acuut gestopt met hulp aan bepaalde anderen. Waarom? Omdat ik respectloos ben behandeld en zodoende zwaar teleurgesteld (niet boos) ben in bepaalde mensen. Komt mooi uit hoor. Kan ik nog meer tijd besteden aan onszelf en de camper. Haha!
Het werk aan de camper is ook ten einde. De camper is wat ons betreft klaar voor vertrek. We zijn erg enthousiast over het resultaat van weken ploeteren. We zijn benieuwd wat we gedurende de eerste (test)dagen van onze vakantie zullen tegenkomen. We hebben dan nog de gelegenheid om wat aan te passen en/of aan te vullen. Gisteren hebben we een mooie fietsendrager gekocht. Eentje die als een lift werkt en bedoeld is voor E bikes. Lekker groot, zo leek het achter de Matrix. Maar achter de camper is ie weer klein van formaat. Ik las dat ik op die drager een NL sticker moet plakken. Op de witte kentekenplaat zit geen NL/EU logo. Vandaar. Slim bedacht hoor door die ambtenaren.
Ik heb de fietsen er al op gehad. Dat ging vrij eenvoudig. De drager is van dezelfde fabrikant als de oude, Twinny Load. Het type is Bike lift. Met een zwengel kan ik de lift laten zakken en weer omhoog draaien. De lichtbalk is op breedte instelbaar. De ontwikkeling van dat spul is zeker niet stil blijven staan. Geen gehijs en gesjor en de cranks tussen een krappe gleuf mikken. Gewoon de drager oprijden en de fiets vastklikken. Klaar!