maandag 25 maart 2013

De weg kwijt

Ook de weg kwijt...
Gisteravond was ik een paar keer de weg kwijt. Ik wijt dat aan een soort geestelijke vermoeidheid. Ik raakte enigszins gedesoriënteerd in een mij vreemde omgeving, ergens tussen Amersfoort en Zeist. Het was donker en dat scheelde ook veel. Overdag waren we via de A27 naar Amersfoort gereden. Daarna ging het richting Utrecht, want we waren op weg naar Leersum. Ik had ook over de A27 naar Utrecht kunnen rijden en dan via de A12 naar Leersum. Maar dat heb ik dus niet gedaan.
Ik was nog wel zo helder in het donker te kiezen voor de route richting Maarsbergen, om vervolgens daar de A12 op te draaien naar Utrecht. Een deel van die route heb ik twee keer een tijd lang gereden, toen ik op het computercentrum van de Rabo in Zeist opdrachten uitvoerde.
Maar dit keer moest ik niet richting Utrecht- Den Haag aanhouden, maar afbuigen naar het noorden en de A27 nemen. Maar om de een of andere reden miste ik die afslag! Later zag ik waarom. Op de voorgaande borden stonden Hilversum en Almere vermeld, maar bij de afslag naar de A27 enkel Hilversum. Zo zie je maar weer, ik moet me niet enkel focussen op Almere, want dan gaat het fout. Dus dat werd even keren bij de eerst volgende afslag en toen ging het goed. Kortom, gewoon rustig blijven en dan komt het allemaal weer goed.
Wat moesten we in Leersum? We hebben daar een bezoekje gebracht aan Petra en Jan van B uit A. Ze verbleven daar met kinders en kleinkinders en hond Pascha op een recreatiepark in een bosrijk gebied. Elk gezin beschikte over een knusse, houten chalet, dat van alle comfort is voorzien. De drie chalets staan vlak bij elkaar, zodat gezamenlijk van een kop koffie of een maaltijd genoten kan worden.
Moesten wij ook maar weer eens doen : met z'n allen naar zo'n park gaan voor een LAT vakantie.