vrijdag 22 december 2023

Vertrouwen

Het doet mij goed te horen, dat ook rijksambtenaren protesteren tegen het anti-Gaza beleid van Mark Rutte c.s. Amerika vindt het goed dat men hulp gaat verlenen aan de Palestijnen. Onder de voorwaarde, dat de genocide niet verstoord wordt. 😡
Onlangs zwaaide Sonja naar iemand. Een vrouw naast haar vroeg haar of ik dat soms was. "Nee, iemand die ik ken van het country line dansen", zei Son toen. De vrouw vroeg verbaasd aan haar of ik dat wel goed vond. 😅! Stel je voor, je mag niet meer naar kennissen of vrienden zwaaien van een andere sekse. Wat is dat voor een jaloerse onzin? Of is het een gebrek aan vertrouwen?
Als je elkaar volledig vertrouwd, is er geen plaats voor jaloezie en/of angst. Zoals bekend ben ik vaak aan het klussen bij alleenstaande vrouwen. Een jaloers of achterdochtig iemand zou misschien zeggen of denken : "O, heet dat tegenwoordig klussen?" 😂😂😂! Of : "Ook een oude geit lust wel een groen blaadje!" Gekheid allemaal. Maar we kijken er soms wel van op, hoe weinig vertrouwen sommige mensen in anderen en vooral zichzelf hebben.
Toen iemand hoorde dat ik geregeld een bloemetje naar huis meeneem, zei ie : "Dat doe je alleen uit verlatingsangst." 😂 Wat dat betreft zijn wij heel nuchter. De liefde en het vertrouwen moet van beide kanten komen. Zo niet, kap er dan mee.