zaterdag 16 december 2023

Genocide in Gaza

en Ruttes Den Haag
De MSM blijft het consequent 'oorlog tegen Hamas' noemen. Weer lekker dom bezig zijn, want publiekelijk zeggen zowel IDF commandanten en overige militairen dat het hun taak is de Palestijnen uit te roeien. Desnoods ten koste van de gijzelaars. Ook Israëlische politici zeggen dat in persconferenties. Om het leed verborgen te houden voor de buitenwereld, is er geen persvrijheid in en rond Gaza. Alle informatie moet via de IDF al dan niet vrijgegeven worden. Omdat met name Al Jazeera (en Qatar) zich niets aantrekt van het Israëlisch standpunt, wordt op diens journalisten en hun gezinnen ook gejaagd. Onlangs is weer een Al Jazeera journalist doodgeschoten door de IDF.  Gedeserteerde en oud militairen hebben over de strategie een boekje opengedaan. Er is zelfs een speciale website, waar (ex-) militairen (gecontroleerd) anoniem hun beklag kunnen doen. Het is dus een ordinaire genocide, die moet lijken op een oorlog tegen Hamas. Daarom wordt er vooral op Palestijnse kinderen gejaagd. Inmiddels zijn ruim 7.000 omgebracht. Met steun van Mark Rutte c.s.
Israël gebruikt fosforbommen. Ook daarover schrijft de MSM niet; Israël is geen Rusland.
Pas nu maakt Satanyahu bekend dat er drie gijzelaars door de IDF gedood zijn. "Per ongeluk", volgens de Zionazi's. Maar er zijn meer gijzelaars door het IDF gedood, aldus sommige berichten van ontsnapte festival bezoekers.
Vanwege het standpunt van de kerken, ga ik mijn lidmaatschap beëindigen. Ik wil als christen geen bloed aan mijn handen hebben.