zondag 24 december 2023

Scherp blijven

Net zoals het met Oekraïne in 2022 vergaan is, proberen de politiek en de media mij voor te houden, dat de 'oorlog' (= genocide)  in Gaza in oktober j.l. begonnen is. Dat is gewoon niet waar, een aperte leugen. Velen drukken die wetenschap weg, om plaats te maken voor de leugen van de groep waar ze graag deel van uitmaken. Wie geen politieke oogschellen heeft geaccepteerd en zichzelf blijft, weet dat sinds de bezetting van Palestina door Israël (= Amerika en Engeland) de Joden zich structureel vijandig jegens de oorspronkelijke bewoners hebben opgesteld. De Palestijnen hebben nota ben de Joden na 1945 hartelijk welkom geheten. Nu blijkt dat dus een Paard van Troje te zijn geweest. Dagelijks begingen vooral IDF en settlers wreedheden tegen Palestijnen, waaronder tegen kinderen. Het heeft geleid tot de vorming van een verzetsgroep / vrijheidsstrijders onder de naam Hamas. Israël heeft in het verleden al gesteld, dat het zelf Hamas heeft doen ontstaan.
Onlangs is een politieke partij uit de Tweede Kamer verbannen. Zo gaan de demissionaire linkse / links gerichte partijen met onze democratie om. Men wil geen tegengeluiden en/of kritieken horen.
In Amerika mag Donald Trump nog blij zijn met zijn verbanning van een kieslijst. Trump had net zo goed vermoord kunnen worden door linkse fanatici. Zo is het de Kennedy's, MKL en Pim Fortuyn ook vergaan. Rond Pim werd een vijandige sfeer gecreëerd door de linkse en bange politiek. Het gevolg was een moord. Ik laat me vooral niet leiden door de overheid. De overheid is een wreed monster geworden en ik word een slachtoffer als ik niet scherp blijf. 
In Amerika is de overheid op zoek naar zeer goede advocaten om de corona claims van slachtoffers van de vaccins af te kunnen wijzen. Ook weer zo'n voorbeeld van een onbetrouwbare overheid.