zaterdag 23 december 2023

Ook de Thora verbranden

Dat er inmiddels 136 VN medewerkers in Gaza vermoord zijn, is voor Amerika en zijn schapen, waaronder Mark Rutte c.s.,  nog geen reden om tot een beëindiging van de genocide te willen komen. De 7.000 kinderen en bijna 100 journalisten tellen ook niet mee.
Als men de Koran wil verbieden of verbranden, dan ook de Thora. Of beter : vooral de Thora! De afgelopen maanden hoor en lees ik structureel, dat de genocide in Gaza plaatsvindt op grond van de Thora. Dat niet alleen, de zionisten zouden ook graag alle niet-Joodse gelovigen willen uitroeien! Volgens hen geeft de Thora hen wat dat betreft carte blanche. Die 'vertaling' is wat mij betreft hetzelfde als het geloof van de nazi's en hun übermensch filosofie. Ik zie duidelijk parallellen. Dus kom ik zo uit bij Mein Kampf. De Thora is in die
vorm van interpretatie voor mij hetzelfde als Mein Kampf.
In het algemeen zeg ik maar weer, dat men al die bijbels zou moeten ontdoen van agressie, discriminatie en zelfverheerlijking. Dan blijft er nog alleen maar de (naasten)liefde over. Al die boeken komen van de hand van de mens, met name mannen al dan niet ingegeven door spirituele momenten. In Israël wordt het verzet tegen andere geloven, waaronder die van christenen door de Zionazi's steeds meer bestreden. Steeds vaker worden gelovige posts op sociale media verwijderd. Behalve die van het geloof in het WEF, het begaan van oorlogsmisdaden en genocide begaan door vriendjes.