maandag 18 december 2023

Puinruimen

Zo noem ik het wat oneerbiedig. Maar in wezen is het gewoon opruimen. Niet alleen vanwege mijn verjaardag, ook voor wat betreft mijn / onze bezigheden in en om de loods. Het is in wezen gewoon lekker opruimen. Als vlak voor vertrek even achterom gekeken wordt, dan geeft de opgeruimde aanblik een zee van tevredenheid. Niet dat het allemaal spic & span moet zijn, maar wel een rustige aanblik geeft.
De Matrix was vanmorgen weer propvol. Ook op de passagiersstoel lag (verpakt) afval.
Als ik met de Matrix naar de vuilstort geweest ben, dan ziet met name de bekleding van de bagageruimte er niet uit. De bekleding is weliswaar zwart, maar met name de licht gekleurde restanten vallen erg op.
Ik heb een speciaal kleed, dat we tot voor kort voor Fenna gebruikten. Het lag helemaal over de achterbank, dus ook over de rugleuning. Toch heb ik besloten om de vloerbedekking in de bak achterin af te dekken met een groot stuk rubber (mat). Het is veel gemakkelijker schoon te houden met een stoffer en blik. Voor de vloerbedekking heb ik altijd de stofzuiger nodig. Als spullen wat nat zijn, dan blijft straks de vloerbedekking droog. We zijn in elk geval de week weer zeer zinvol begonnen.