woensdag 27 december 2023

Ontkenning

Als de genocide in Gaza door Israël ontkend wordt, dan moet de holocaust ook maar ontkend worden. Spaanse havenarbeiders weigeren een schip af te handelen dat wapens naar Israël wil vervoeren.
In Oekraïne is een medewerker van defensie beschuldigd van het stelen van €36 miljoen. En dat betreft dan een minder belangrijk persoon die voor Zelensky werkt. Ook deze medewerker wordt geslachtofferd voor de bestrijding van corruptie conform de eis van de EU.
Als ik zie dat er nog steeds mensen rijst met een vork eten, dan is er nog steeds heel wat mis in Nederland. 😅
Dat Amerika de genocide in Gaza steunt is logisch. Amerika heeft de natives ook zo goed als uitgemoord en willen hun ervaringen graag delen en up to date houden.
Volgens Artikel 450 van het Wetboek van Strafrecht, is iemand strafbaar  wanneer hij/zij iemand in ogenblikkelijk levensgevaar, niet te hulp schiet. Die hulpbehoevende persoon moet uiteindelijk zijn overleden. Alleen in dit geval kan het niet te hulp komen namelijk strafbaar gesteld worden. Binnen dit kader vraag ik me af in hoeverre de politiek ten aanzien van Gaza strafbaar is. De moorden in Gaza betreffen weliswaar een misdrijf, maar de politiek mag dat niet zo hard aangerekend worden.
Om na het aanzien en toestaan van de genocide toch weer bij de Palestijnen in een goed blaadje te kunnen komen, gaat Sigrid Kaag zich via de VN bemoeien met de wederopbouw van Gaza. Uiteraard voor Israël als bezetter van dat gebied. 
Volgens de Zionazi's bestaat God niet. Aan de andere kant heeft God, volgens hen, hen wel Palestina beloofd....