zondag 8 december 2013

Allerlaatste reactie

05-2022 : er ging iets mis met het blog. Gelukkig ben ik niets kwijt. Ik merkte wel dat het geven van reacties om onduidelijke redenen was uitgezet. Eigenlijk vind ik het best zo.
16-03-2021 : Het is overal ter wereld een overlast; die hondenschijt!
Menige eigenaar heeft schijt aan het opruimen, handhaving is laks of onwerkbaar. Maar het kan ook anders!
Zo is het in Süd-Tirol verplicht een DNA sample van je hond te laten registreren. En zodra men ergens drollen vindt, is er een simpele DNA match met die van de hondeneigenaar --> die krijgt een boete!
Simpel! Dat zal ze leren... Zouden ze hier ook moeten doen. Is het snel afgelopen met het ontwijken van de opruimplicht.

14-02-2021 : Is idd lekker vaag: https://www.dedrontenaar.nl/nieuws/algemeen/229944/iedereen-houdt-angstvallig-stil-wat-er-bij-coronatests-in-dront (op Testen in Dronten)
09-02-2021 : Ik ben aan het werken in wikitree, en kom zo vele namen tegen. Onder Elisabeth Oudshoorn:
https://www.wikitree.com/wiki/Oudshoorn-54
heb ik een verwijzing naar uw blog gemaakt. Ik hoop dat u daarmee akkoord bent. In hoeverre kan u ermee akkoord ga dat ik stukjes van uw blog kopieer, met - natuurlijk - bronvermelding?
Een andere optie is natuurlijk dat u het zelf doet, indien u dat zou willen.
Antwoord : Dag Kees R., Leuk hoor. Bij deze de toestemming voor de verwijzing en het kopiëren. Succes met uw onderzoek. Groet, Willem.
  1. 14-2-2019 Loempia's van Fu. Gezellig dagje geweest. Vraagje, hoe vindt u eigenlijk die loempia's van Fu die vroeger zo populair waren ? Groetjes van Chris

  2. Willem Dag Chris, Bedankt voor je reactie. Wij vonden beiden dat de loempia's toch anders (minder) smaakten dan ten tijde van de kraam achter de V&D. Ik heb dat later geventileerd naar een vrouw, die familie is van Fu. Ze vond het wat vreemd, want het recept was volgens haar niet veranderd. Maar de kok(s) dus wel :-) Het was voor ons daarom geen reden meer om speciaal naar Leiden te gaan voor die loempia's. Ps. Mijn oma heeft ooit voor Fu gewerkt in de keuken van het restaurant Akademeia aan de Oude Rijn. Dat was in de jaren 50. Groeten uit Dronten!


17-5-2017 : Heb een buiten en binnenband gekocht bij de Action.... heb nu voor de 5e keer een lekke band! Een reactie achtergelaten op hun website... morgen bellen het hun hoofdkantoor..... kijken wat ze zeggen.... 
KORTOM GEEN AANRADER

02-04-2017 : Hier een paar dagen geleden een anti lek band van de Action gekocht.. de maten kloppen allemaal maar de buitenband is veel te klein en krijg je echt met geen enkele mogelijkheid om de velg.. Verder eigenlijk nooit geen klachten over Action producten en als er wat is doen ze ook nooit moeilijk, dat moet ik ze zeker nageven, maar deze banden gaan terug!

Reactie op het berichtje Trein gemist :

‘Blokkendoos’ = "Brokkendoos"

Sorry Willem voor deze late reactie, maar beter laat dan nooit, toch? Jammer, jammer, dat je toen de boot /pardon/ de trein hebt gemist. En je had nog wel een speciaal kaartje voor deze rit gekregen. Als 'mosterd na de maaltijd', maar meer nog als 'pleister op de wonde':
nos.nl/video/583922-blokkendoos-dendert-over-hanzelijn.html
Ter compensatie van je gemiste kans wil ik je, vanwege je speciale kaartje (Special Ticket), graag een troostprijs aanbieden in de vorm van een alternatieve treinreis. Bij een Special Ticket hoort een Special Train. Een héle goede reis gewenst, en geniet er van:  www.youtube.com/watch?v=n4-uoUpN1c4

Fan-tilator

Reactie op Senseo hapert :
- De Senseo is door ons verbannen! De padjes werden steeds duurder en de samenstelling niet te controleren. Ons huidige apparaat maalt koffiebonen en produceert naar believen één of twee kopjes koffie. Vroeguh aan boord maakten we koffie toebroek. Gewoon een paar scheppen gemalen koffie in een ketel, daarop kokend water, even doorroeren en door een zeefje in de kopjes schenken. Suiker en melk naar smaak toevoegen. Af en toe doen we het nog zo, uit pure nostalgie. Heerlijk van smaak en niet door welk apparaat dan ook te vervangen!
Groeten uit Huizen.