woensdag 31 januari 2024

't Wordt nooit wat

Oekraïense vluchtelingen in Engeland klagen. Ze vinden dat er te veel moslims in hun omgeving wonen. Misschien kunnen die moslims plaatsmaken voor Russen? Niet alleen Polen, ook Duitsland heeft problemen met vakantievierende Oekraïense 'vluchtelingen'. Ze vieren kosteloos hun vakantie in Duitsland en gaan van tijd tot tijd terug naar huis. Om daar wat bij te komen en/of familie te bezoeken. Er gaan steeds meer stemmen op dat soort Oekraïense 'vluchtelingen' (en die uit andere, veilige landen) weg te sturen. 
De staat Texas legt het besluit van Joe Biden om de grens met Mexico minder te beveiligen, naast zich neer. Ook de uitspraak van een hoog gerechtshof wordt genegeerd. Logisch, want Texas maakt gewoon gebruik van de Amerikaanse grondwet (artikel 1 en 4). Een wet waar de Democraten en hun vriendjes steeds meer schijt aan hebben. Met gevolg dat inmiddels 14 Democraten overgelopen zijn naar de Republikeinen.
Het komt natuurlijk niet in het nieuws hier, maar het Israëlisch leger krijgt flinke klappen. Ook Joodse steden hebben te maken met raketaanvallen. De settlers vallen onder de categorie nazi's. Ze roven begaan wreedheden en moorden.  En toch zal Hamas nooit verslagen worden. De Palestijnen vechten met een missie (vrij Palestina), de Joden uit heb- en moorzucht. Dus zullen de Joden nooit winnen.