woensdag 24 januari 2024

Midweek nieuws

Ik mag me dan weliswaar zorgen maken over bepaalde situaties en mensen, maar dat betekent niet dat ik er wakker van lig. Of er slecht van slaap. Ik hanteer de simpele regel, die zegt : Als ik er niets aan kan doen, is het geen probleem voor mij. En anders doe ik er iets aan, zoals een besluit nemen. Ik wil wel blijven genieten van het leven, dat al zo kort is.
Een bekende Franse advocaat, Gilles Devers, heeft binnen twee weken wereldwijd een grote groep collega's weten te verzamelen. Zij gaan de Palestijnen verdedigen c.q. de aanklacht tegen Israël steunen.
Op Palestijnen steunen bestaan ook straffen. Zelfs in westerse, zogenaamde beschaafde democratische landen. De westerse politici steunen de genocide. Mark Rutte laat zelfs de oorlogsmisdaden van Netanyahu in de doofpot stoppen. Gary Lineker, voetbalpresentator bij de BBC, neemt het op voor de Palestijnen. Maar zijn posts moest hij onder druk van de BBC verwijderen.
Ernst Kuipers wilde ook vluchten. Hij en Hugo de Jonge zijn verantwoordelijk voor de vele slachtoffers van de vaccins. De koning heeft zijn ontslag geweigerd te accepteren. Een vorm van vaccinatieschade wordt long-covid genoemd. De oversterfte is volgens onafhankelijke deskundigen ook een gevolg van de vaccinaties.
De Britse minister van BuZa, David Cameron, wijst nadrukkelijk naar Iran vanwege de aanvallen op schepen door Houthi's. Leugenaar en massamoordenaar Tony Blair heeft een opvolger gevonden.
De namen van Israëlische piloten die Gaza bombarderen worden heimelijk gepubliceerd. De actie is bedoeld om het bombarderen van burgerdoelen, waaronder ziekenhuizen, scholen, huizen en vluchtelingenkampen een gezicht te geven.
Australië weigert in te gaan op een Amerikaans verzoek een oorlogsschip naar de Rode Zee te sturen.
Bikker (CU) vond dat we niet naar Qatar moesten gaan. Vanwege de vele slachtoffers onder de bouwvakkers van de stadions, hotels enz.. Dezelfde Bikker steunt de genocide in Gaza. Hoe hypocriet!
Volgens mij ben ik teruggekeerd naar mijn tweede jeugd. Ik ken inmiddels weer een aantal rotmoffen. Moffen als Klaus Schwab, Ursula von der Leyen en Olaf Scholz.
Zoals voorspeld zal de PVV niet regeren. De VVD gaat gewoon weer verder met links. Dat moet, want de PVV heeft weinig op met het WEF en de EU. Dus moet de democratie maar weer het onderspit delven voor de linkse drammers. Het volk heeft weliswaar gekozen, maar helaas....