woensdag 24 januari 2024

Friendly fire

Volgens het onafhankelijke nieuws is het Russisch vliegtuig, een Il-76, met Oekraïense krijgsgevangenen door Oekraïne zelf neergehaald. Rusland is druk doende om Oekraïne volledig plat te gooien. Misschien moet het westen nog meer wapentuig en geld sturen naar de corrupte bodemloze put die Oekraïne heet. Het Oekraïens volk begint te morren zo ook de hogere legerleiding en de politiek.
In Gaza hebben IDF leden 21 van hun collega's gedood. De slachtoffers bevonden zich in een gebouw dat ze wilden opblazen. Buiten beschoten collega's een uitgeschakelde IDF tank om hem niet zo achter te laten. De explosies deden het gebouw instorten. Karma?
Duitsland wil geen atoomenergie. De Duitsers gaan voor gas. 😂Men is niet blij met de term uit faseren. In Duitsland spreekt men liever over transitie. Waar Nederland afstand doet van het aardgas, gaat Duitsland er grootschalig mee verder. Duitsland heeft jaren geleden al een strategie uitgezet, waarin het gebruik van aardgas de basis is. De Nord Stream leidingen waren niet zomaar iets. Zelf herinner ik me tijdens een vakantie de vele reclames en aanbiedingen om vooral van elektriciteit over te stappen naar gas. De klimaatgekkies zijn er niet blij mee. Die zien liever atoomenergie als alternatief. Die schijnt nu volgens dezelfde groep wel erg schoon en veilig te zijn.
Volgens Trudeau waren de vele bosbranden een gevolg van de klimaatverandering, de opwarming van de Canadese aarde. Gebleken is dat er een pyromaan actief was. Trudeau is net als Rutte : liegen en bedriegen.