woensdag 31 januari 2024

Andersom

Met Bill Gates voorop worden de mensen in het Westen continu gewaarschuwd voor nieuwe virussen. Terwijl sinds de jaren 1920 - 1930 (piek) wereldwijd er juist een structurele afname is van virussen. Dat terwijl pas in de jaren 50 men met het vaccineren is begonnen. Dus tijdens de daling. Daarna is de afname blijvend. Wat Bill Gates verkondigd is dus onzin. Het is daarom niet zo, dat de covid vaccins gekomen zijn vanwege de Covid. Het is andersom. Men heeft een virus verspreid, zodat mensen als Gates financieel kunnen profiteren via de verkoop van vaccins. Vandaar dat Gates 'waarschuwt' voor nieuwe virussen. Bedoeld om iedereen alvast bang te maken en opgewarmd te krijgen voor je te laten vaccineren.
Men zit niet meer te wachten op goed opgeleide deskundigen. Zij zullen enkel de plannen van de dommen dwarsbomen. Vandaar dat iemand als Greta zo gevierd bij hen is. Bill Gates heeft geen enkele graad of zo. Gates heeft via een 'diefstal' (Windows) zich weten te verrijken en wil alsmaar rijker worden. Geld is net een drug.
Amerika wil Zuid-Afrika straffen vanwege diens aanklacht tegen Israël. Huh!? O nee, dat is typisch Amerikaans. Toen een journalist (J. Assange) de oorlogsmisdaden en plannen daartoe van Amerika publiek maakte, werd de jacht op hem geopend en niet op de verantwoordelijke Amerikanen.