maandag 5 juni 2017

Op naar Pannerden 2

Na een goede nachtrust, zijn de de zondagochtend op ons dooie gemakkie de boel weer reis-klaar gaan maken. Toen ik richting de douches liep, viel me iets op in het anders zo strak groene gazon : een hoop hondenpoep! Daar kan ik boos om worden. Ik zie om me heen dat het terrein er mooi verzorgd bijligt. En dan doet een hondeneigenaar dit! Wat een aso! Kijk, straks gaat zo'n campingeigenaar honden verbieden. Dat kan ik me goed voorstellen. Zijn het weer de goeden die onder de kwaden moeten lijden. Het is daar overigens een zeer leuke omgeving om te fietsen. Vele bezienswaardigheden en dorpjes op de fietsroutes, die tot in Duitsland (Emmerich) leiden).
Hoewel we besloten hadden binnendoor van Velthuizen naar Pannerden te rijden, kwamen we toch op de A18 terecht. Dat maakte niet uit, want ik stelde voor eerst maar even op familiebezoek te gaan. Maar wat bleek? De locatie van het feest was bij hen thuis! Hahaha! Goede morgen, allemaal! We gingen er vanuit dat het feest in een restaurant of buurthuis gehouden zou worden.
We arriveerden daar als eersten en dat heeft ook wel weer wat. We werden zeer hartelijk ontvangen en op koffie met gebak getrakteerd. Later kwamen de andere genodigde en werd het alsmaar gezelliger. We hebben daar erg genoten. Niet iedereen was aanwezig en dat was wel jammer.
Gezelligheid kent geen tijd en dus vertrokken we pas na negen uur 's avonds. We dieselden in een lekker tempo richting het noorden. Op d eheenweg was al opgevallen, dat de 2.5 D motor een stuk rustiger liep. Dat wa het resultaat van het scheutje TSL dat Ben aan de olie heeft toegevoegd. In Dronten hebben we de dieseltank maar weer eens volgegooid. De laatste keer gebeurde dat in België. Hier was weer een actie gaande, want Oranje speelde weer een wedstrijd. Daarna richting huis, waar we na ruim een uur rijden Mike en een uitgelaten Fenna terugzagen.