zaterdag 20 november 2021

Tegen 2G

Vanmorgen vroeg ging de telefoon. Het was de Politie die mij belde vanwege de aanvallen van de mastiff. Komende week komt er een gesprekje.
Natuurlijk ben ik tegen 2G. Vaak koos ik partij voor de underdog. Ik weet nog dat ik in militaire dienst mijn korporaalsstrepen afdeed en met de soldaten ging eten. Waarom? Omdat in de korporaalsmess het dienstplichtig personeel vaak op minne wijze behandeld werd. Met mensen die zo anderen behandelen word ik liever niet geassocieerd.
2G zorgt voor een tweedeling in de maatschappij en is de opmaat voor discriminatie. Onwettig dus. Het is wel erg jammer dat de demonstratie in Rotterdam uitgelopen is op rellen en vernielingen. Rotterdam is berucht vanwege de hooligans. Ik schrik van het feit dat de politie gericht geschoten heeft. Wellicht is het een combinatie van frustraties, relschoppers en het feit dat bekend geworden is dat Rutte c.s. blijkbaar het OMT misbruikt heeft (uitspraak OMT lid dhr. Gommers). OMT staat blijkbaar voor Overheids Misbruik Team.
Hier nog een overlevende van de Jodenvervolging, die delen van het coronabeleid herkent als die uit de zwarte periode.