zondag 28 november 2021

Een rare wereld

Niet eerder heb ik mogen meemaken, dat een vaccin of medicijn niet bij anderen werkt, omdat ik het niet genomen heb. Veel mensen geloven daarin en hebben zelfs een hekel aan mij. Er zijn er die mij liever dood zien.
Velen hebben zich laten vaccineren, zodat ze op wintersportvakantie kunnen. Helaas hebben collega-vakantiegangers een nieuwe variant verspreid, dus moeten zij net als ik thuisblijven. Zelfs al zou ik me 10x laten prikken, zal dat geen oplossing bieden voor de rest.
Als ik lees dat er ruim 5.000 mensen uit Afrika (terug)gekomen zijn, dan vraag ik me af waarom? Het zijn in dit geval vooral gevaccineerden, die het nieuwste variant naar hier brengen. Niet ik, want ik zit thuis. Niet-gevaccineerden mogen immers niet reizen. En toch ligt het aan mij. In feite zouden gevaccineerden boos op zichzelf moeten zijn. Zij krijgen vanwege een QR code alle gelegenheid het virus te verspreiden. Maar misschien is het een bewuste keus van de politiek. Het is zo doorzichtig. Kinderen die nergens last van hebben moeten ook gevaccineerd worden. God weet waarom.
Als ik naar onafhankelijke deskundigen luister, dan krijg ik veel meer en veel betrouwbaardere informatie om zelf mijn keuzes te kunnen maken. Een van hen is dr. John Campbell. Hij legt erg goed uit en geeft geen advies. Op grond van zijn recente info laten veel zwangere vrouwen zich niet vaccineren vanwege de grote kans op een miskraam.