vrijdag 19 november 2021

Een nieuwe terreurgroep?

In Spanje is men op jacht naar een groepje Nederlandse toeristen. Ze zijn uit hun quarantaine ontsnapt. Men doet voorkomen alsof het een groep leden van de ETA betreft, die nu een aantal forse aanslagen gaat plegen.
Vanuit die invalshoek vraag ik me af, wat er met niet-gevaccineerden gaat gebeuren, wanneer het aantal besmettingen hoog blijft tijdens hun lockdown. Worden ze uit hun huizen gehaald door de (geheime staats)politie om vervolgens opgesloten te worden in kampen. Krijgen ze alleen dan hun vrijheid terug als ze zich laten vaccineren?
Let wel, ik hecht meer waarde aan de visie van Joodse overlevenden van de concentratiekampen op het coronabeleid, dan aan die van wie dan ook die de Holocaust niet aan den lijve hebben ondervonden. Dat hun organisatie de politiek volgt is schrijnend, maar geeft wel aan hoe besturen verweven zijn met de politiek.
Men doet nogal verbaasd over de toenemende oversterfte. Men wil nog steeds niet aan het feit, dat er nogal wat gevaccineerde mensen 'spontaan' overlijden aan hartfalen en inwendige bloedingen.
Een onverstandige zet van dit kabinet is het vooralsnog toch laten doorgaan van Carnaval. Mensen gaan vrolijk aan de slag met voorbereidingen. Dan wordt het verbieden straks nog vervelender.
Overigens beginnen veel ziektes in het zuiden van ons landje. Zowel bij dieren als bij mensen. Hoe zou dat nou komen?