maandag 1 november 2021

1+1=

Het is al weer 1 november. De tijd vliegt. Het komend halfjaar moet ik weer wennen aan de verandering van de tijd. Mijn bioritme heeft er problemen mee. Ik ben nu héél vroeg wakker. Ik merk aan Fenna dat ze het ook erg vreemd vindt. Maar ja, zij is een gewoontedier.
Meestal luister ik 's morgen naar het nieuws terwijl ik Fenna's ontbijt verzorg. Maar om de dag niet negatief te beginnen, stel ik dat luisteren al een tijdje uit.
Zonder nu een complotdenker te willen zijn, word ik wel alsmaar wantrouwiger als het om het coronabeleid gaat. Er is mijn gevoel (dat mij nooit in de steek gelaten heeft), de weggemoffelde of geweerde andere berichten, het onlogische beleid dat veel aspecten in zich heeft van chantage en discriminatie c.q. onwettigheden. Er zijn nogal wat sterfgevallen, die vraagtekens oproepen. Mensen die plots een uitval hebben (soms met fatale gevolgen), mensen met hartstoornissen en bijverschijnselen die verzwegen worden. Komt bij dat het wat mij betreft geen virus is, maar een bio-wapen, dat Amerika heeft laten ontwikkelen in en door China. Tenminste, dat is de stand van zaken op dit moment.
Men wil nog meer chantagepraktijken toepassen, door bijv. werkgevers toe te staan niet-gevaccineerden te ontslaan en het reizen door de EU verder te beperken. En dat alles omwille van het wegzetten van het MRNA vaccin. Een vaccin, dat volgens andere deskundigen de natuurlijke weerstand van de mens afbreekt. Mijn vraag : Gaat het dan toch om de kwestie de wereldbevolking uit te willen dunnen? Iets dat al langer speelt en door o.a. Bill Gates gepropageerd wordt?
Mijn (nog) gezonde verstand, het coronabeleid, de oorsprong van 'het virus' en het feit dat men andere visies van deskundigen buiten de main stream media houdt en niet-gevaccineerden gestigmatiseerd en geleidelijk als oorzaak aangewezen worden , geven mij het gevoel dat ik belazerd wordt. Er zit iets anders achter. Ik zal het niet meemaken, maar het zal mij niets verbazen, dat over een x tijd gesproken wordt over het schandaal van de eeuw. Hier zo'n ander geluid van een niet zomaar iemand :