zondag 1 september 2024

Van het oostfront

"We did it!", een lid van het Amerikaans Congres (Dennis Kucinich) heeft toegegeven, dat zijn laden verantwoordelijk is voor de aanval op de Nord Stream pijpleidingen. Dat wist iedereen, al probeerde Amerika de schuld in de schoenen van een paar Oekraïense zeilers te schuiven. 😂
Zelensky weet inmiddels ook hoe achterbaks en moorddadig Amerika is. Zou hij akkoord gegaan zijn met de NAVO / Amerika om een oorlog tegen Rusland te beginnen, als hij van tevoren geweten zou hebben dat het Oekraïne ruim 800.000 dodelijke slachtoffers zou gaan kosten? Maar ja, de corrupte clown is er wel miljardair van geworden. Deskundigen zeggen dat Zelensky's dagen geteld zijn. Legercommandante zullen in opstand komen om een eind te maken aan het sturen van hun mannen en vrouwen naar de Russische vleesmolen. De NAVO / Amerika en de EU laten Zelensky langzaam aan afglijden naar een zware nederlaag. Hopelijk wordt Zelensky door zijn eigen volk gestraft.
De aanval op Koersk heeft de Russische beer de mouwen doen opstropen. Met gevolg enorme verliezen aan manschappen en materieel aan Oekraïense kant.