woensdag 18 september 2024

Een uitnodiging

We kregen beiden een uitnodiging voor een coronaprik. Nou, ik bedank er weer voor. Gebleken is dat die prik schadelijk is voor mijn gezondheid en welzijn. Het afgelopen jaar heb ik veel gelezen en aangehoord over resultaten van onderzoeken en ondervragingen in andere landen. Want hier speelt men nog steeds de vermoorde onschuld.... eh.. nou ja, je weet wat ik bedoel.
Het is een verbeterd vaccin. Dus was het eerder blijkbaar niet goed. Maar men vertelt niet op welke punten het vaccin verbeterd is. Of is er straks nog meer schade? In de vragenlijst staan dit keer vragen, die bij het vorige experiment tot klachten tot zelfs ernstige gevolgen toe hebben geleid. Zoals bloedklontering /-stolsels die leidden tot hartklachten en hersenschade. Ik mis nog de beginvraag : Of ik mee wil doen aan weer een experiment.
Wat mij ook opviel was de mededeling dat deze prik niet verplicht is. Ik mag zelf beslissen of ik dat spul in mijn lijf gepompt wil hebben. Dit keer geen discriminatie en jacht op mij? Of heeft Bill Gates al een nog erger virus klaarstaan? Wie zoekt op de meest invloedrijke dokter ter wereld, zal verbaast zijn dat een computerdief bovenaan de lijst vermeld staat. Gates heeft geen enkele medisch opleiding. Hij zegt zelf dat ie een boek gelezen heeft....