vrijdag 13 september 2024

Beter worden?

Alleen de naam al...
Volgens een onafhankelijk Amerikaans onderzoek overlijden de meeste mensen vanwege en medische behandeling. Zoals bekend loopt Amerika in heel veel ontwikkelingen voorop en andere westerse vazalstaten, waaronder Nederland, volgen. In de VS draait alles om de dollar. Gevolg is dat daar de mens een verdienmodel geworden is. Dat model is ook hier ingevoerd door het Ziekenfonds af te schaffen en de zorg af te bouwen. De pillenindustrie moest immers gespekt worden.
Een Britse arts zei, dat wanneer je wilt weten of je een goede arts hebt, je slechts 2 vragen hoeft te stellen. 1. Werkt Ivermectine tegen Covid-19? en 2. Zou u mij een MRNA vaccin aanbevelen? Hij zou moeten antwoorden op vraag 1. Ja, beslist! en op  2. Nee, daarvoor moet ik uw dossier bekijken en u eerst onderzoeken.
Het is een bekend verschijnsel waarin artsen pil op pil voorschrijven. Al die pillen zijn symptoombestrijding. De feitelijke oorzaak van de kwaal wordt meestal niet aangepakt. Beter worden is er voor de patiënt niet bij. Dat geldt alleen voor de medici in de vorm van bonussen en de farmaceutische industrie.